Protein og energi til din træning

Her kan du se information om produkterne i vores automater. Du kan købe dem enkeltvis eller tage en gratis Favorit hver uge. Du skal bruge dit medlemskort til at trække produkter, og du kan se på automaterne, hvordan du gør.

Favorit

Hver uge kan du tanke energi til din træning – helt gratis. Du kan frit vælge mellem de produkter i automaterne, der er markeret med Favorit-mærket. Du kan altid vælge mellem en vand og en proteinbar eller drik som typisk er en proteinshake. Favorit er for dig, som har vores medlemskab til 250 kr./md., eller hvis du er Træningsven.  

Favorit

Hver uge kan du tanke energi til din træning – helt gratis. Du kan frit vælge mellem de produkter i automaterne, der er markeret med Favorit-mærket. Du kan altid vælge mellem en vand og en proteinbar eller drik som typisk er en proteinshake. Favorit er for dig, som har vores medlemskab til 250 kr./md., eller hvis du er Træningsven.  

PROTEINshake med chokolade

Elsker du chokolade? Så er den her til dig! Vores chokolade-proteinshake har intet tilsat sukker, til gengæld har den 19 gram protein. Bottoms up!

PROTEINBAR MED KARAMEL

proteinbar

PROTEINBAR MED BANAN OG CHOKOLADE

banan og chokolade

Elsker du skumbanan? Så er dette proteinbaren for dig.

PROTEINBAR MED SALTY PEANUT

Salty Peanut

Godt med salt og en tydelig nøddesmag. 

karamel

Vores meget populære karamelbar, som smager mere af snack end af protein.

Økologisk hindbær

Velsmagende og økologisk bar med hindbær, nødder, hørfrø, gojibær, aroniasaft og havtorn.

proteinshakes

Chokolade

Mælkebaseret drik med chokoladesmag og mælkeprotein til genopbygning af musklerne.

Jordbær (kommer snart)

Mælkebaseret drik med jordbærsmag og mælkeprotein til genopbygning af musklerne.

ENERGi

FIRE ENERGY DRINK

Vi er vilde med Fire Energy Drink, som er en forfriskende og lækker energidrik, der giver et lynhurtigt energiboost. Den er som skabt til dig, der har brug for lidt ekstra energi og sukker til din træning.

FIRE ENERGY DRINK, ZERO SUGAR

Hvis du har brug for et energiboost, men gerne vil undvære kalorierne, så er dette drikken for dig. Du får et energiboost, hvis du mangler ekstra energi til din træning.

PRE-WORKOUT SHOT MED ÆBLE

Vores PWO-shots indeholder både koffein, aminosyrer, B12 og B6, for at give dig det bedste udgangspunkt til din træning. Denne variant er med æble.

PRE-WORKOUT SHOT MED bær

Vores PWO-shots indeholder både koffein, aminosyrer, B12 og B6, for at give dig det bedste udgangspunkt til din træning. Denne variant er med smag af bær. 

Redbull

Redbull

Red Bull er en funktionel læskedrik, der giver vinger, når du har brug for det.

RedBull Sugarfree

redbull uden sugarfree

Vinger uden sukker: Red Bull Sugarfree er Red Bull uden sukker.

vitamin- og sportsdrik

Vitamin booster med hindbær

Den perfekte tørstslukker før, under eller efter din træning. Vores Vitamin Booster indeholder naturlige vitaminer, som booster din performance. Denne variant er med hindbær.

Vitamin booster med citrus

Den perfekte tørstslukker før, under eller efter din træning. Vores Vitamin Booster indeholder naturlige vitaminer, som booster din performance. Denne variant er med citrus. 

Vitamin booster med citrus

Drik med elektrolytter og næring til kroppen, som fylder depoterne op. Perfekt til den hårde træning, eller når det er særligt varmt.

STATE Pineapple

STAte Pineapple

State er udviklet i samarbejde med en række eksperter og topatleter for at skabe en energidrik, der giver dig et stabilt og længerevarende energiboost. Her med lækker smag af ananas.

STATE Lime

State lime/orange

State er udviklet i samarbejde med en række eksperter og topatleter for at skabe en energidrik, der giver dig et stabilt og længerevarende energiboost. Her med forfriskende smag af lime og appelsin.

Vand

Du går aldrig galt i byen med en flaske vand før, under eller efter din træning. Vi har altid vand på køl, så du kan slukke tørsten.

Produkterne udskiftes løbende, men vil altid være markeret i automaten. Du vil typisk kunne vælge mellem en vand, en bar og en drikkevare, som f.eks. en shake.

Den første Favorit er gratis hver uge (fra mandag kl. 00.01 – søndag kl. 23.59). Du kan sagtens tage flere, men herefter betaler du normalpris, som kommer på din næste opkrævning.

Nej, du kan kun tage én Favorit om ugen , uanset hvor mange du har taget i ugerne op til.

Ja, Favorit er både til dig og din Træningsven, og I kan begge tage en Favorit hver uge.

Hvis du har vores medlemskab til 250 kr., kan du tage ugens Favorit. Det gælder også, hvis du er Træningsven. Du kan sagtens benytte automaterne, selvom du ikke har et medlemskab til 250 kr.; så betaler du blot normalpris for produkterne.