Åbner 9. januar 2023

VI ÅBNER SNART

Vi glæder os meget til, at vi mandag d. 9. januar 2023 kan slå dørene op til FitnessX Høegh Guldbergsgade her i Horsens. Vi er i fuld gang med ombygningen, og du kan godt glæde dig til snart at kunne træne i endnu et lækkert, nyrenoveret og moderne FitnessX-center i Horsens.

Hos os kan du altid tilknytte en Træningsven til dit medlemskab, så træner I 2 for 1’s pris.

Meld dig ind allerede i dag

Lige nu kan du spare 50% frem til januar. Brug rabatkoden “jan50” ved tilmelding for at få din rabat. Indtil det nye center åbner, kan du naturligvis træne i vores center på Emil Møllers Gade eller i et af vores andre centre i landet.

DET FINDER DU I DIT NYE CENTER

FitnessX på Høegh Guldbergsgade 1

Den 9. januar 2023 slår vi dørene op til vores nye center i Horsens. Vi er i fuld gang med ombygningen, så du snart kan træne i endnu et nyt, flot og moderne FitnessX-center i Horsens.

Holdtræning alle ugens dage

I FitnessX Høegh Guldbergsgade kommer der forskellige hold som f.eks. Stram Op, yoga, Crossdance og meget mere. Du kan gå til det hele i vores nye, lyse holdsal. Følg med på Facebook og Instagram, hvor du kan læse mere om vores instruktører og de forskellige hold.

Nyt udstyr til muskler og cardio

Frivægte, løbebånd, StairMasters, funktionel træning og meget mere. Uanset om du er begynder eller øvet, finder du noget, der passer til dig. Det hele er nyt og i den bedste kvalitet.

Åbningstider

Hverdage: 05.00-22.00.
Weekender: 07.00-22.00

SÅDAN KOMMER DIT NYE CENTER TIL AT SE UD

Vi leder altid efter dygtige instruktører. Er det dig, så kontakt endelig Club Manager, Pernille på: horsens.cm@fitnessx.dk

Vi slår løbende ledige stillinger op. Følg med på vores Instagram og Facebookside