DIN LOKALE FITNESSX

Træn for 100 kr./md.
hver med Rabatkort

Rabatkort i Ballerup

Med et Rabatkort sparer du 44 procent ift. vores normale medlemskab. Hvor er det med småt? Du skal betale for et halvt år ad gangen. Og du kan kun træne i vores center her i Ballerup.

Men du får selvfølgelig mulighed for at tilmelde en Træningsven, så I kan dele regningen. Og I kan træne ubegrænset fitness og hold – sammen eller hver for sig – i hele åbningstiden. På den måde kan I træne for kun 100 kr. hver om måneden.

Vælg dit medlemskab

Rabatkort Ballerup

100 kr. hver pr. md. i seks mdr.
  • SPAR 44% ift. vores normale medlemskab
  • Del dit Rabatkort med en Træningsven
  • Adgang til FitnessX Ballerup
  • Adgang til alle hold i FitnessX Ballerup
Spar 44%

Fitness og hold i alle centre

175 kr. hver pr. måned
  • Del dit medlemskab med en Træningsven
  • Adgang til alle centre i Danmark
  • Adgang til alle hold
  • 1

Det betaler du

Rabatkort for to:
1.200 kr./halvår
Betaling for denne måned plus fem mdr.:
1.193,44 kr.
Opstartsgebyr:
60 kr.
Administrationsgebyr:
10 kr./halvår
Til betaling nu:
1.263,44 kr.
For perioden 13. marts 2023 - 31. august 2023
Mindstepris for seks mdr.: 1.270 kr.
Medlemskab for to:
350 kr./md.
Medlemskab resten af måneden:
338,33 kr.
Opstartsgebyr:
60 kr./stk.
Administrationsgebyr:
10 kr./md.
Til betaling nu:
284,52 kr.
For perioden 2.-30. april 2023

Jeg er over 15 år, og accepterer betingelserne

Change language: English

Dine oplysninger

Jeg er over 15 år, og accepterer betingelserne

Change language: English

FitnessX i Ballerup

Holdtræning alle ugens dage

I FitnessX Ballerup har vi flere forskellige hold som f.eks. BodyFit, Pilates, Dance, Seniortræning og meget mere. Du kan gå til det hele i vores flotte, nye holdsal. Se vores holdplan her.

Nyt udstyr til muskler og cardio

Vi har alt det nyeste udstyr. Frivægte, løbebånd, StairMasters, funktionel træning og meget mere. Uanset om du er begynder eller øvet, finder du noget, der passer til dig. Det hele er nyt og i bedste kvalitet. 

Åbningstider

FitnessX Ballerup har følgende åbningstider:

  • Hverdage: 05.00-22.00
  • Weekender og helligdage: 07.00-22.00 

Oftest stillede spørgsmål

Du kan give gratis træning til lige den, der passer dig. I kan træne sammen eller hver for sig. Fitness eller på hold. Så kan I spare penge og træne til halv pris – eller du kan få glæden ved at give. Det koster et engangsbeløb på 60 kr. at oprette en Træningsven. 

Når du har gennemført købet af dit medlemskab, kommer du til en side, hvor du kan tilmelde din Træningsven. Du kan også gøre det senere på fitnessx.dk eller i dit center. Lige så snart du er blevet medlem, og din Træningsven har modtaget sin velkomstmail, kan din Træningsven besøge sin lokale FitnessX og få udleveret kort mv.

Ja, det kan du. Så kan I splitte regningen og træne til halv pris.

Med et Rabatkort kan du træne i vores center FitnessX Ballerup. Træner du i et andet center, koster det det samme at træne som et dagspas (50 kr.). Det beløb bliver opkrævet med din regning.

Du kan godt melde dig ud før de seks måneder, men du kan ikke få pengene retur for den resterende periode. Men fortrydelsesretten på 14 dage gælder naturligvis. Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du har købt Rabatkortet. For at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du sende en mail til dit lokale FitnessX-center. Fortrydelsesretten bortfalder når du har afhentet dit medlemskort, tilmeldt dig hold eller taget Rabatkortet i brug. Dette gælder også for din Træningsven.

Ja, det kan du. Bemærk at du kun kan booke hold i Ballerup

Ja. Hvis du allerede er medlem i Ballerup, kan du sagtens skifte over til vores rabatkort. Vi kan flytte dig ved udgangen af løbende måned plus en måned. Klik her hvis du vil udskifte dit medlemskab

Hvis du har foretaget et køb, glemt af afmelde dig hold, har besøgt et center uden for Hjørring eller lignende, så opkræver vi det løbende. Det er derfor, du også skal have en gyldig betalingsaftale hos os.

Efter seks måneder opkræver vi dig automatisk for de kommende seks måneder. Ønsker du ikke at være medlem, kan du når som helst opsige dit Rabatkort.