firmaaftale

Gør kollegerne til Træningsvenner

Hvis I vil gøre noget godt for jeres medarbejderes sundhed og trivsel, kan I oprette et firmamedlemskab hos FitnessX. Alle medarbejdere får et fuldt medlemskab med fri adgang til al træning i alle centre på alle tidspunkter.

Kontakt os helt uforpligtende og kom i gang med træningen i morgen.

Priser og betingelser
  • Prisen, per person, er 225 kr./md. inkl. moms. (ex. moms: 201,74 kr./md.).
  • Opstartsgebyr, per person er 60 kr. inkl. moms (ex. moms: 53,80 kr.).
  • Vi kan oprette et firmamedlemskab til jer, hvis I er minimum 10 personer.
  • I skal betale seks måneder forud for medlemskabet.
  • Firmamedlemskabet kræver, at I tilknytter et betalingskort, så vi løbende kan fakturere for gebyrer, manglende fremmøde til hold mv.
  • Hvis I ønsker at tilknytte nye medarbejdere til aftalen, kan I gøre det løbende. I kan udskifte medarbejdere hver sjette måned. Ønsker I at udskifte inden de seks måneder er gået, koster det et gebyr på 225 kr. inkl. moms. (ex. moms: 201,74 kr.) per person, I vil udskifte.

Find et center tæt på jer

Vi har centre i hele landet. Find det, som er tættest på jer

Du kan dele dit medlemskab med én anden person.

Ja, det kan du. Du skal blot sende en mail til dit center.

Det koster et engangsbeløb på 50 kr. at oprette en Træningsven. 

Hvis du stopper dit medlemskab, vil din Træningsvens kort automatisk stoppe, når dit medlemskab udløber.

Ja. Din Træningsven kan træne fitness og hold, har adgang til alle centre og kan træne i hele centerets åbningstid. Du og din Træningsven behøver i øvrigt ikke træne på samme tidspunkt: I kan træne sammen eller hver for sig. Det bestemmer I selv

Lige så snart du har udfyldt felterne her, og din Træningsven har modtaget sin velkomstmail, kan din Træningsven besøge sin lokale FitnessX og få udleveret kort mv.

Du kan nemt skifte fra at være medlem til at blive Træningsven. Det koster 50 kr., og du kan opsige dit nuværende medlemskab til udgangen af løbende måned.

Ja, du kan nemt skifte Træningsven. Det koster et engangsbeløb på 50 kr. når man skifter sin Træningsven. Du kan også skifte fra at være medlem til at blive Træningsven. Det koster 50 kr., og du kan opsige dit nuværende medlemskab til udgangen af løbende måned.