Ofte stillede spørgsmål

Ind- og udmeldelse

Du får udleveret dit medlemskort første gang, du er nede i centeret. Det koster 50 kr. at få et nyt medlemskort.

 

Opsigelse kan ske online på din personlige profil eller via e-mail til dit lokale FitnessXcenter. Din opsigelse er gældende fra den dag, FitnessX modtager den, og du har modtaget en kvittering på din opsigelse fra FitnessX.

Medlemskab og betaling

Hvis du mister dit medlemskort, skal du henvende dig nede i centeret i den bemandede åbningstid. Her vil vores personale kunne spærre dit gamle kort og lave dig et nyt. Det koster 50 kr. at få et nyt kort.

 

Din regning kan f.eks. være højere fordi du har købt produkter i vores automater, eller fordi du har fået en bøde for ikke at være fremmødt til et hold. Hvis du gerne vil have hjælp til at forstå din regning, kan du henvende dig til personalet i centerets bemandede åbningstid.

 

Holdtræning

Du kan til- og afmelde dig hold her eller i appen.

Hvis der ikke er ledig plads på et hold, kan du tilmelde dig venteliste. Er du forhindret i at komme til din holdreservation, skal du melde afbud senest 2 timer før holdstart, selvom du er på venteliste.

Du fremmøder på check-in skærmene i centeret. Er du i tvivl om hvordan, kan du spørge personalet.

Du skal være fremmødt senest 10 minutter inden holdstart.

Hvis du ikke afmelder eller fremmøder, bliver du opkrævet et gebyr på 50 kr.

Træningsven

Du kan dele dit medlemskab med én anden person.

Ja, det kan han/hun godt. Alle køb kommer på din opkrævning.

Ja, det kan du. Du skal blot sende en mail til dit center.

Det koster et engangsbeløb på 50 kr. for et træningskort til din Træningsven. Din Træningsven kan – ligesom dig – tage ugens Favorit ganske gratis.

Hvis du stopper dit medlemskab, vil din Træningsvens kort automatisk stoppe, når dit medlemskab udløber.

Ja. Din Træningsven kan træne fitness og hold, har adgang til alle centre og kan træne i hele centerets åbningstid. Du og din Træningsven behøver i øvrigt ikke træne på samme tidspunkt: I kan træne sammen eller hver for sig. Det bestemmer I selv

Lige så snart du har udfyldt felterne her, og din Træningsven har modtaget sin velkomstmail, kan din Træningsven besøge sin lokale FitnessX og få udleveret kort mv.

Favorit

Produkterne udskiftes løbende, men vil altid være markeret i automaten. Du vil typisk kunne vælge mellem en vand, en bar og en drikkevare, som f.eks. en shake.

Den første Favorit er gratis hver uge (fra mandag kl. 00.01 – søndag kl. 23.59). Du kan sagtens tage flere, men herefter betaler du normalpris, som kommer på din næste opkrævning.

Nej, du kan kun tage én Favorit om ugen , uanset hvor mange du har taget i ugerne op til.

Ja, Favorit er både til dig og din Træningsven, og I kan begge tage en Favorit hver uge.

Hvis du har vores medlemskab til 300 kr., kan du tage ugens Favorit. Det gælder også, hvis du er Træningsven. Du kan sagtens benytte automaterne, selvom du ikke har et medlemskab til 300 kr.; så betaler du blot normalpris for produkterne.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Skriv til os fra nedenstående formular, og vi svarer dig hurtigst muligt.

Bemærk venligst, at der kan være op til 2-3 dages svartid.