Fitness Aarhus

Måske er du typen, der elsker træning, eller måske er du typen, der synes, at det er lidt hårdt at komme afsted. Uanset hvilken type du er, kan vi garantere, at din træning bliver sjovere, og at dit energiniveau vil stige for hvert besøg i FitnessX i Aarhus.

Og når du kommer afsted til træning, skal der heller ikke være langt til dit fitnesscenter. For at det skal være nemt for dig, har vi flere fitnesscentre i Aarhus både i og uden for centrum. På den måde har du altid en FitnessX tæt på dig, og der er intet, der kan holde dig tilbage fra at få udløst kroppens naturlige lykkehormon.

Start i dag: Billigt medlemskab og abonnement til fitness i Aarhus

Der er ikke noget bedre end billig træning med gode faciliteter. Heldigvis er det netop dét, som du får, når du melder dig til træning og fitness hos FitnessX Aarhus. Mange af vores fitnesscentre i Aarhus er nyrenoveret og har de nyeste maskiner og lækre omklædningsfaciliteter, så alt omkring selve træningen er helt i top. Derudover har vi sørget for rigeligt med udstyr, så du ikke skal stå i kø til maskinerne. Du kan læse mere om de enkelte centre i Aarhus og deres faciliteter herunder på siden.

For mange er det nemmere at komme afsted til træning, hvis man har en ven at følges med, som holder en op på aftalen. Derfor har vi indført, at du kan få et medlemskab, som vi kalder Træningsven. Med medlemskabet kan dig og din ven træne for 225 kr. hver om måneden. Det er et af de billigste abonnementer, som du finder. Og du må helt selv om, hvorvidt du vil træne sammen med din træningsven eller hver for sig. Det gælder både på hold og fitness. Læs mere om reglerne, og tilmeld dig Træningsven. 

Hvis du ikke er helt klar til at binde dig til vores fitnesss i Aarhus endnu, kan du købe én dags træning for 75 kr. På den måde kan du teste af, om det er vores træningscenter, som du har lyst til at blive en del af.

Vi har haft fokus på, at det økonomisk skal være muligt og overkommeligt for studerende. Vi har ingen specifik studierabat, men du finder billige medlemskaber med masser af fordele, når du bliver en del af vores fitness i Aarhus.

Ubegrænset fitness og ubegrænsede hold i Aarhus

I alle vores FitnessX centre i Aarhus kan du få fri fitness og holdtræning, hvis du er medlem. Hvis du godt kan lide at træne på maskiner for dig selv eller sammen med en ven, har vi masser af fitnessmaskiner i vores Aarhus centre, hvor du kan styrketræne eller lave cardio i dit eget tempo.

Er du modsat én, der elsker at svede og træne sammen med andre, har du også rig mulighed for dette hos FitnessX. Vi har nemlig 40 forskellige holdtyper og op til 1.000 hold om ugen. Hvad end du er til dance, cardio, yoga eller boksning, finder du med garanti noget, der falder i din træningssmag hos os – alt, som du skal gøre, er at tjekke vores program og booke dig ind på et svedigt, sjovt og udfordrende hold. 

I vores holdoversigt finder du også træning specifikt til målgruppen senior, og vores centre byder folk i alle aldre velkomne, så længe de er over 15 år. Vores store udbud af holdtyper og fitness i Aarhus garanterer, at der er træning for både mænd, kvinder, unge og ældre. Dyk ned i vores holdprogram, og bliv en del af vores Aarhus fitnessklub.

Fleksibel træning med lange åbningstider i fitness i Aarhus

En af de mest nævnte årsager til, hvorfor folk ikke får trænet så meget, som de gerne vil, er den manglende tid. Med arbejde, studie, børn, venner og alverdens aftaler kan det være svært at prioritere en aftale med sit fitnesscenter. Og for mange mennesker, der enten har lange arbejdsdage eller et stresset studie, kan det være uoverskueligt at nå træning enten lige inden eller efter dagligdagens gøremål.

Det synes vi, er en skam, og derfor har vi gjort vores bedste for, at du kan træne tidligt om morgenen og sent om aftenen, alt efter hvad der passer dig og din hverdag bedst. Det er muligt, fordi vi holder åbent uden for den bemandede åbningstid i vores motionscentre i Aarhus.

Har du brug for at få kontakt til personalet, er der selvfølgelig også mulighed for dette inden for den bemandede åbningstid. Her på vores hjemmeside kan du desuden under de enkelte Aarhus fitnesscentre tjekke, hvornår der plejer at være flest mennesker. Så kan du tilrettelægge dit besøg efter, om du helst vil træne uden for mange omkring dig eller med masser af nye potentielle træningsvenner.

Få energi i dag

I vores Aarhus centre finder du automater med forskellige produkter, som kan give energi til din træning. Du kan blandt andet vælge mellem proteinshakes og energidrikke. 

Det er vigtigt for os, at du kan tage et informeret valg om, hvad du putter i din krop. Derfor finder du også information om vores forskellige produkter. Du kan læse om kalorier, protein, kulhydrater og næringsindhold. Du kan på den måde finde ud af, hvad der fungerer for dig, når du træner fitness i Aarhus.

Vi har produkter, som er optimale at tage inden, under og efter træning. Du skal bare dykke ned i vores udvalg og afprøve, hvad der kan optimere din træning. I sidste ende er det vigtigste, at du kommer ud med fornyet energi efter et besøg hos os. På den måde får du uden tvivl lyst til at komme tilbage igen og igen til fitness i Aarhus. FitnessX bliver stedet, hvor du får dit adrenalinkick og energi til hverdagen. Det er lige til at blive afhængig af – på den gode måde. Du bliver en del af fitness i Aarhus.

Få pulsen op og kroppen strakt ud

Der findes næsten lige så mange forskellige typer af træninger og fitness, som der findes forskellige mennesker. Alle mennesker har forskellige behov og præferencer for, hvordan de gerne vil bevæge sig. Derfor har vi også fokus på at udbyde et stort katalog af forskellige hold i alle vores Aarhus fitnesscentre.

For at du kan vide lidt om, hvad du går ind til, inden du melder dig på et hold, kan du læse om holdet, og hvad det kræver af dig på parametre som kondition, balance, styrke og smidighed. Vi vil nemlig gerne gøre det til en god oplevelse for dig at prøve forskellige hold af, og det bliver sjovere, hvis du på forhånd ved, hvad der forventes af din krop.

Vil du have smidigheden og balancen trænet, kan du vælge et af vores mange yogahold. Du får med garanti strakt kroppen ud, og du vil komme ud på den anden side i zen efter fitness i Aarhus. Har du behov for lidt power og en god svedetur, kan du booke dig ind på vores boxercise hold eller prøve et af vores cykelhold. Du finder hold, der varierer i tid, og du kan selv bestemme, om det passer ind i din kalender med for eksempel 30 eller 60 minutters bevægelse og fitness i Aarhus.

Når du skal finde et hold, som du vil afprøve, skal du huske at vælge, hvilket specifikt motionscenter i Aarhus, som du ønsker at træne i. Holdene og tiderne varierer nemlig fra center til center.

Find dit lokale fitnesscenter i Aarhus

Det er vigtigt for os, at der ikke er langt fra dit hjem til vores center – fitness i Aarhus skal være lettilgængeligt. Så er du på Aarhus Ø eller bor du nord eller på Silkeborgvej i Aarhus, finder du stadig et center tæt på dig. Du finder flere centre i Aarhus C, Aarhus N og Aarhus V. Du kan finde mere information om de enkelte centre ved at klikke på dem. Her kan du læse om parkering, faciliteter og holdplaner, der knytter sig til centrene.

Vores Aarhus fitnesscentre finder du her:

Ankersgade 12, Aarhus C

Daugbjergvej 26C, Aarhus C, Frisko

Viborgvej 3, Aarhus C, Prismet

Edwin Rahrs Vej 32, Brabrand, Bazar Vest

Viby Ringvej 10, Viby

Kolt Østervej 25, Hasselager

Nørrebrogade 28, Aarhus C

Hent FitnessX-appen

Adgangen til FitnessX er digital. Derfor kan du allerede starte din træning i dag, når du downloader vores app. 

Du kan også skifte medlemskab, booke hold, se din regning og meget mere.

Scan QR-koden og download appen

Adgangen til FitnessX er digital. Derfor kan du allerede starte din træning i dag, når du downloader vores app. 

Du kan også skifte medlemskab, booke hold, se din regning og meget mere.

Download appen her