Persondatapolitik

I vores persondatapolitik (“politik”) forklarer vi, hvordan vi behandler dine personoplysninger, hvad vi bruger oplysningerne til, og hvordan vi opbevarer og beskytter dem.

Hvem er vi (vi er dataansvarlig)

Vi er virksomheden, der er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik, hvilket betyder, at vi er dataansvarlig.

Her er vores oplysninger:

FitnessX A/S

Adresse: Kongevejen 378, 2840 Holte

Virksomhedsregistreringsnummer: 37360333

E-mail: medlemsservice@fitnessx.dk

 

For at gøre politikken mere læsevenlig, bruger vi “vi”, “os”, “vores” osv. til at beskrive vores virksomhed. Når vi taler om vores “hjemmeside”, mener vi https://www.fitnessx.dk. Når vi henviser til “dig”, mener vi dig som bruger af vores hjemmeside eller kunde af vores onlinetjenester eller -produkter.

 

Hvornår gælder politikken?

Politikken gælder for de personoplysninger, vi indsamler og behandler om dig, når du besøger og tilmelder dig vores tjenester via vores hjemmeside (se afsnit 1) og bruger vores tjenester og produkter. Så politikken gælder ikke, når du bruger eller besøger eller bruger andre af vores hjemmesider.

 

Links til andre websites mv.

På vores hjemmeside, i vores e-mails og på vores social-media profiler kan vi have links til andre virksomheder, apps eller websites (“tredjepart websites”), som ikke er vores. Denne politik gælder ikke ift., hvordan disse tredjepart websites behandler dine data. Vi anbefaler derfor, at du læser de persondatapolitikker, som gælder for disse tredjepart websites, når du besøger dem.

 

Hvorfor, hvilke typer af data, på hvilket grundlag og længe behandler vi dine data

Vi er en dansk fitnesskæde med centre i hele landet. For at give dig en bedre forståelse af hvorfor, hvilke og hvor længe vi behandler dine data, har vi opdelt vores behandlingsaktiviteter i områder, der beskriver de forskellige formål, vi behandler dine data til.

Levere vores tjenester og produkter

Som nævnt ovenfor er vi en dansk fitnesskæde med centre i hele landet. Vi behandler dine data for at levere disse tjenester og produkter. Dette inkluderer:

  • Registrere og identificere dig som medlem
  • Oprette din konto, dit abonnement og sætte det op
  • Logge og gemme de handlinger, som du foretager, når du bliver medlem og bruger tjenesterne og produkterne
  • Levere tjenester og / eller produkter som nævnt ovenfor, herunder give dig adgang til at booke timer mv.
  • Håndtere betalingstransaktioner
  • Besvare dine spørgsmål og yde kundeservice og support, herunder sende servicerelaterede meddelelser til dig og give dig andre tjenester, der kan bestilles via hjemmesiden.

De data, vi behandler om dig i den henseende, er:

Almindelige personoplysninger:

  • Dine kontakt- og kontooplysninger, inkl. dit navn og e-mail samt eventuelt dit telefonnummer og din adresse (hvis du har oplyst det), info om din Træningsven og dit foretrukne træningscenter
  • Dine anmodninger og handlinger, f.eks. tilmelding og brug af vores hjemmeside, hvornår du accepterede vores vilkår og betingelser, og hvornår du kontaktede os for support osv. Hvis du skriver til os, behandler vi indholdet af din besked
  • Oplysninger vedrørende hvilke valg du tog, da du blev medlem, og hvordan du bruger vores service, herunder hvilke hold du tilmelder dig
  • Den type service / produkt og abonnement, som du har købt, og oplysninger om dit medlemskab
  • UX-undersøgelser, kundefeedback osv.
  • Betalingsoplysninger, inkl. faktureringsadresse, kredit- eller betalingskortoplysninger og betalings- og købshistorik
  • Andre typer interaktioner, du vil have med os og vores service, f.eks. brugerinterviews, tests, kundefeedback osv.
  • Oplysninger, der kræves for at overholde kravene fra offentlige eller statslige myndigheder


Følsomme personoplysninger: Vi behandler ikke følsomme personlige data i relation til dette formål.

Her er det juridiske grundlag (hjemmel) for vores behandling af dine data:

  • Dit samtykke (GDPR artikel 6.1.a),
  • For at udføre og opfylde vores kontrakt med dig (GDPR artikel 6.1.b),
  • Overholde vores juridiske forpligtelser (GDPR artikel 6.1.c).

Vi indsamler dataene direkte fra dig, og vi opbevarer og gemmer disse data, så længe de er nødvendige til det formål, hvortil de behandles, og i overensstemmelse med vores data retention politik. Særlige omstændigheder eller juridiske krav kan medføre, at sådanne perioder kan være kortere eller længere, herunder med det formål at overholde juridiske krav til sletning eller opbevaring af data.

 

Marketing:

Vi behandler dine data til markedsføringsrelaterede formål, herunder

  • sende dig nyhedsbreve og e-mailmarkedsføring (hvis du har givet samtykke)
  • give dig tilbud
  • skræddersy vores kommunikation med dig til at imødekomme dine interesser og fokusområder
  • Hvis du tilmelder dig et arrangement, event osv. behandler vi dine data i den henseende

 

De data, vi behandler om dig i den henseende, er:

Almindelige personoplysninger:

  • Dine kontaktoplysninger, inkl. dit navn, e-mail, telefonnummer, adresse, medlemsnummer og land
  • Købshistorik, interesseområder og brug af vores tjenester og centre
  • Hvilke nyhedsbreve du tilmeldte dig, da du bad om at modtage e-mailmarkedsføring og guides
  • Hvilke events, kurser og andre arrangementer du har tilmeldt dig, hvornår, om hvad og hvis du giver feedback, hvad du troede det

 

Følsomme personoplysninger: Vi behandler ikke følsomme personlige data i relation til dette formål.

Her er det juridiske grundlag (hjemmel) for vores behandling af dine data:

  • Dit samtykke (GDPR artikel 6.1.a),
  • Interesseafvejningsreglen (GDPR artikel 6 (1) (f)).

 

Vi indsamler dataene direkte fra dig og vi opbevarer dine data så længe du abonnerer på vores nyhedsbreve, e-mailmarketing mv. Hvis du beder om at blive afmeldt, opbevarer vi dine data i en bestemt periode efter din anmodning, så vi kan vise, at vi har imødekommet din anmodning, og for at sikre, at du ikke modtager materialet. For de andre typer information opbevarer vi sådanne data, så længe den relevante aktivitet er i gang, og i perioden efter det som beskrevet i vores data retention politik. Med hensyn til events, kurser osv. opbevarer vi dine personlige data, så længe de er nødvendige til kursets eller eventets formål og til evaluering af dem.

 

Statistikker:

Vi behandler dine data for at udarbejde statistik og analyser til brug af vores hjemmeside og til at overvåge og analysere brug og tendenser. De data, vi behandler om dig i den henseende, er:

Almindelige personoplysninger:

  • Når du besøger vores hjemmeside, logger vores servere muligvis automatisk de standarddata, der leveres af din webbrowser. Det inkluderer din computers internetprotokol (IP) -adresse, din browsertype og version, din brugeragent, de sider, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, tiden der er brugt på hver side og andre detaljer
  • Cookie-oplysninger: Vi bruger cookies og lignende teknologier til at indsamle yderligere data om brugen af hjemmesiden og til at drive vores tjenester
  • Vi modtager information, når du interagerer med vores hjemmeside, f.eks. når du besøger vores hjemmeside, når du logger ind på din konto, og når du modtager e-mails fra os. Dette inkluderer information såsom din IP-adresse, browsertype, browsersprog, operativsystem, den henvisende webside, besøgte sider, placering, enhedsoplysninger osv.

 

Følsomme personoplysninger: Vi behandler ikke følsomme personlige data i relation til dette formål.

Her er det juridiske grundlag (hjemmel) for vores behandling af dine data:

  • Dit samtykke (GDPR artikel 6.1.a),
  • Interesseafvejningsreglen (GDPR artikel 6 (1) (f)).

 

Læs vores cookiepolitik for at få flere oplysninger om de databehandlere, som vi bruger, varigheden af de forskellige cookies og formålene med behandlingen af dine data relateret til statistik. Du kan finde vores cookiepolitik her.

Vi indsamler dataene direkte fra dig og fra cookies og lignende teknologier.

 

Forbedre, optimere og justere oplevelsen af vores hjemmeside og tjenester:

Vi behandler dine data indsamlet ved din brug af vores hjemmeside og onlinetjenester og produkter for at forbedre brugeroplevelsen af disse. Vi bruger dataene til at drive vores hjemmeside, forbedre sikkerheden på vores hjemmeside og tjenester og pålideligheden og ydeevnen af dem. Vi bruger også dataene til at forbedre det indhold, som vi viser dig, inkl. at vurdere hvilket indhold, der er mest nyttigt, og hvordan vi kan gøre oplevelsen bedre, når du besøger vores hjemmeside.

 

Du kan læse om de cookies, vi bruger på vores hjemmeside her.

De data, vi behandler om dig i denne henseende, er:

Almindelige personoplysninger:

  • Når du besøger vores hjemmeside, logger vores servere muligvis automatisk de standarddata, der leveres af din webbrowser. Det inkluderer din computers internetprotokol (IP) -adresse, din browsertype og version, din brugeragent, de sider, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, tiden der er brugt på hver side og andre detaljer.
  • Cookie-oplysninger: Vi bruger cookies og lignende teknologier til at indsamle yderligere data om brugen af hjemmesiden og til at drive vores tjenester.
  • Vi modtager information, når du interagerer med vores hjemmeside, f.eks. når du besøger vores hjemmeside, når du logger ind på din konto, og når du modtager emails fra os. Dette inkluderer oplysninger såsom din IP-adresse, browsertype, browsersprog, operativsystem, den henvisende webside, besøgte sider, placering, enhedsoplysninger osv.

 

Følsomme personoplysninger: Vi behandler ikke følsomme personlige data i relation til dette formål.

 

Her er det juridiske grundlag for vores behandling af dine data:

  • Dit samtykke, jfr. GDPR artikel 6.1.a
  • Interesseafvejningsreglen, jfr. GDPR artikel 6, stk. 1, litra f.

 

Vi opbevarer disse data i op til 12 måneder, og cookieoplysninger opbevares i overensstemmelse med cookiepolitikken.

Vi indsamler dine data fra dig og fra din brug af cookies, vores hjemmeside og produkter.

 

Yderligere information

Nogle af de juridiske grundlag for behandling af dine data kan overlappe hinanden, så der kan være flere grundlag, der berettiger os til at behandle dine data. Vi kan også bruge dine data på andre måder, men vi vil informere dig om disse formål, når vi indsamler dine data.

Hvis du ønsker mere information om vores juridiske grundlag for behandling af dine data, er du velkommen til at kontakte os.

Bemærk at særlige omstændigheder eller juridiske krav kan betyde, at opbevaringsperioder kan være kortere eller længere, afhængigt af formålet med at overholde de lovmæssige krav til sletning eller opbevaring af information.

 

Hvordan vi beskytter dine data

Vi anvender rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger til at beskytte de personoplysninger, som vi behandler om dig. Internettet er dog ikke et 100% sikkert miljø, hvilket betyder, at vi ikke kan garantere sikkerheden for de data, du sender til os. E-mails, der sendes via internettet, er muligvis ikke krypterede, så vi råder dig til ikke at medtage fortrolige eller følsomme oplysninger i dine e-mails til os.

 

Tredjeparter og databehandlere

Databehandlere (virksomheder, som hjælper os)

Vi bruger virksomheder (databehandlere) til at hjælpe os, f.eks. med betalinger, sende nyhedsbreve, drive vores hjemmeside mv. Når vi bruger en databehandler, sørger vi for, at der er en juridisk aftale om, hvordan de håndterer data på vores vegne. Vi sørger også for, at de har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads.

Her kan du se, hvilke databehandlere, som vi bruger. De behandler data på vores vegne:

  • Google Analytics
  • Facebook
  • Mailchimp
  • WordPress,
  • Nets

 

Læs vores cookiepolitik vedrørende de databehandlere, som vi bruger til disse tjenester.

Tredjeparter (fx partnere)

Data videregives ikke med tredjeparter. Vi bruger kun databehandlere som nævnt ovenfor. Bemærk dog, at i tilfælde af at vi er involveret i konkurs, fusion, opkøb, re-organisering, kan dine oplysninger overføres som en del af den transaktion.

 

Overførsel af data til lande uden for EU / EØS

I nogle tilfælde overfører vi personoplysninger til lande uden for EU / EØS. Overførslerne finder sted på baggrund af følgende juridiske grundlag:

Vi giver passende garantier for overførslen ved hjælp af

  • “Modelkontrakter til overførsel af personoplysninger til tredjelande”, som offentliggjort af Kommissionen for Den Europæiske Union
  • Bindende Corporate Rules
  • eller enhver anden kontraktlig aftale, der er godkendt af de kompetente myndigheder.

Du kan altid få en kopi af kontrakten ved at kontakte os på medlemsservice@fitnessx.dk.

 

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

1. Adgang og berigtigelse:
Du har ret til at bede os om kopier af dine personlige data eller bede os om at rette de oplysninger, som du synes er unøjagtige. Vi er forpligtet til at informere dig om, hvorvidt vi behandler personlige oplysninger om dig, formålet med behandlingen, kategorierne af de personlige oplysninger og andre tilgængelige oplysninger om kilden til sådanne data. Der er nogle undtagelser, som betyder, at du måske ikke altid vil modtage alle de oplysninger, som vi behandler, men som en hovedregel kan du altid kontakte os og bede om dine oplysninger.

2. Sletning:
Du kan bede os om at slette dine personlige oplysninger under visse omstændigheder.

3. Tilbagetrækning af samtykke:
Hvis behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning påvirker ikke lovligheden af ​​den behandling, der er udført, før du trak dit samtykke tilbage. Du kan trække dit samtykke tilbage via medlemsservice@fitnessx.dk.

4. Indsigelse og begrænsning:
Du har ret til at bede os om at begrænse behandlingen af ​​dine data og en lignende ret til at gøre indsigelse mod behandlingen. Du kan når som helst gøre indsigelse mod vores behandling af de oplysninger, der vedrører dig. Hvis din indsigelse er berettiget, behandler vi ikke længere sådanne oplysninger.

5. Dataportabilitet:
Du har ret til at modtage dine personlige oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

6. Når dine personoplysninger behandles til direkte markedsføringsformål, har du ret til når som helst at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​personoplysninger om dig til sådan markedsføring.

Der kan være betingelser eller begrænsninger for disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert fx at du har ret til dataportabilitet i et konkret tilfælde – dette afhænger af de specifikke omstændigheder ved behandlingsaktiviteten. Du er altid velkommen til at kontakte os og spørge. Det samme gælder for nogle af de andre rettigheder.

Loven giver os en måned til at svare på dig, men vi prøver at svare hurtigere.

 

Klager

Hvis du ønsker at rapportere et problem, eller hvis du føler, at vi ikke har adresseret dine bekymringer på en tilfredsstillende måde, kan du kontakte Datatilsynet:

Hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk

Email: dt@datatilsynet.dk

Adresse: Borgergade 28, 5., 1300 Kbh K

Telefon: +45 33 19 32 00

 

Hjælp og support

Du kan tage skridt til at udøve dine rettigheder ved at bruge denne e-mail: medlemsservice@fitnessx.dk

Hvis du har spørgsmål om politikken, er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne i denne politik.

 

Hvordan afmelder jeg mig e-mail-marketingmateriale?

Hvis du har abonneret på vores nyhedsbreve eller bedt om at modtage markedsføringsmateriale fra os, kan du altid afmelde dig. I alle disse emails inkluderer vi et afmeldingslink, og du klikker bare på linket og så bliver du afmeldt.

Du kan også afmelde dig ved at sende os en e-mail til medlemsservice@fitnessx.dk

 

Børn og vores tjenester

Vores tjenester og vores hjemmeside er ikke rettet mod børn, og du skal være over 15 år for at bruge vores tjenester og hjemmesiden.

 

Spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores politik.

 

Ændringer til denne politik

Nogle gange foretager vi ændringer i denne politik for at afspejle vores nuværende praksis og behandlingsaktiviteter. Vi vil tage rimelige skridt for at fortælle dig om ændringer via vores hjemmeside.

 

Hvis du er en registreret bruger, underretter vi dig via e-mail, hvis der foretages væsentlige ændringer i politikken ved at bruge den e-mail, som du gav os, da du tilmeldte dig. Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside eller tjenester efter meddelelsen, vil vi betragte dette som din accept af vores persondatapolitik.

 

Politikken blev sidst opdateret den 23. juni 2021.