Fitness

Hos FitnessX kan du få muligheden for at leve op til dit fulde potentiale og opbygge en stærk krop og et positivt mindset. Hos os kan du få sveden til at dryppe, pulsen op og energi og overskud til at klare hverdagen. Der er masser af fordele ved at vælge FitnessX.

Vi har centre fordelt over hele landet med gode priser på fitness, tilbud og lange åbningstider, så du ikke skal føle dig begrænset. Hos os får du adgang til billig styrketræning for både mænd og kvinder. Hos os er alle velkomne, og vores centre hylder mangfoldighed mellem mennesker og træningsformer. Derfor finder du også et stort udvalg af forskelligartet fitness, som passer til alle vores forskellige medlemmer. 

Uanset om du nyder at strække kroppen godt igennem med yoga, få pulsen op med et bike-hold eller gerne vil have strammet kroppen op, finder du det, som du har behov for, hos os. Vi har et stort udvalg af holdtilbud, fantastiske træningsfaciliteter og forskellige slags medlemskaber, så du kan finde noget, der passer til dine præferencer og din træningsstil. Uanset om du skal træne fitness i Aarhus eller mangler fitness i Esbjerg, står vi klar. Ready, set, go!

Bliv stærk med et medlemskab til fitness

For mange mennesker er det nemmere at komme afsted til fitness i deres motionscenter, hvis de har en anden at følges med, som de har forpligtet sig til at træne sammen med. Derfor har vi valgt at implementere netop det som en måde at blive medlem hos os. Hvis du foretrækker at tage i træningscenter med en ven, kan du tilmelde dig vores Komplet-medlemskab – I splitter regningen og kan hver træne for 225 kr. om måneden. På vores side kan du læse mere om betingelserne for Træningsven.

Med dette abonnement får du adgang til gym med maskiner og et udvidet program med 40 forskellige holdtyper og op til 1.000 hold om ugen. Der er altså rig mulighed for at få trænet cardio og udforske, hvilken type træning du nyder. Du kan vælge hold inden for dans, kondition, krop og sind samt styrke. Og du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil træne sammen med din træningsven eller hver for sig.

Hvis du er typen, der nyder alenetiden i træningscentret, kan du købe vores Solo-medlemskab. Så kan du sætte musik i ørene og koncentrere dig om dit træningspas. 

Start i dag

Der findes mange forskellige fitnesskæder i landet, og det kan være svært at vælge, hvilket man skal benytte sig af. Vi synes, at du skal have muligheden for at afprøve vores faciliteter, inden du binder dig. Hvis du vil afprøve, om FitnessX er stedet, hvor du fremover skal svede, og er du ikke helt klar til at binde dig til et abonnement, kan du også benytte dig af vores pris for én dags træning til 75 kr. Og forhåbentligt bliver du bidt af vores forskellige holdtilbud og lækre faciliteter. Du skal blot henvende dig til personalet i et af centrene i den bemandede åbningstid, og så vil du blive registreret.

Der er med andre ord ikke meget at tænke over – det gælder bare om at springe ud i det og starte i dag. Hvad end du er til afslappende yoga eller svedig BodyAttack, finder du hos os et væld af muligheder for at få kroppen i bevægelse og nyde godt af kroppens naturlige lykkehormoner. 

På vores holdplan finder du træningstyper i alle tempoer og til alle aldre. Vi har også holdtyper, som er tilrettelagt til målgruppen senior. Alle over 15 år er velkomne i FitnessX, og du finder både fitness i København og fitness i Horsens.

Få energi til hverdagen med fitness

Selvom det nogle gange kan være svært at finde energien til at træne, er det også træningen, der giver energi tilbage. Når du får styrket din krop, vil den travle hverdag også være nemmere at komme igennem. Med en stærk krop kommer overskuddet. 

Hos os kan du både få trænet de muskler, som ikke bliver bevæget i løbet af dagligdagen, og du kan få styrket din grundform. Du kan løfte vægte, træne cardio eller bevæge dig let og elegant på vores dansehold. Du bestemmer selv din træningsform, og du kan mixe og matche vores forskellige holdudbud, så det passer til dig og dine behov. Fitness skal nemlig være for alle.

Når du først har fået FitnessX som en del af din rutine, vil dagligdagen ikke være den samme uden. Hos os garanterer vi god energi, som du kan tage med hjem og videre ud i verden. Dit overskud starter her, og det kan fås i ubegrænsede mængder. Hvad holder dig tilbage?

Optimér din fitnesstræning

At blive stærk handler ikke bare om at træne kroppen. Det er også afgørende at få protein og energi ind i kroppen, så den kan yde optimalt og opbygge muskelmasse. Derfor finder du også i vores centre automater med forskellige produkter, som vil optimere din træning. Du kan vælge mellem proteinshakes, proteinbarer, energidrikke og meget mere.

Vi har et stort udvalg af produkter, så du kan uden tvivl finde noget til din smag. Du finder selvfølgelig også information om produkternes næringsindhold, kalorier, protein og kulhydrater, så du kan tage et informeret valg i forhold til, hvad din krop har brug for.

Find et fitnesscenter nær dig

Vores centre er spredt godt ud over hele Danmark, så du har mulighed for at finde et af vores studios tæt på dig. Du får fri fitness og holdtræning i alle vores centre, så det er bare med at få pulsen op og svede igennem. Ved at klikke ind på de enkelte centre kan du også læse mere om parkering, faciliteter og de specifikke hold, der bliver udbudt der.

Herunder kan du se en liste over hvilke byer vores centre ligger i:

Fitness Aarhus

Fitness Esbjerg

Fitness Frederiksberg

Fitness Hjørring

Fitness Holstebro

Fitness Horsens

Fitness København

Fitness Randers

Fitness Roskilde

Fitness Slagelse

Fitness Valby

Fitness Viborg

Fitness Virum